The home of vrije energie, heling en genezing

Iedereen heeft een talent. Mijn talent is het goed kunnen voelen van energiefrequenties zonder meetapparatuur. Ik geef readings en healing aan mensen en dieren. Ik maak geboortehoroscopen om je levensdoel helder te krijgen. 

Magnetiseren

Ik geef energie door die je bewustzijn verhoogt en ruimte creëert in je innerlijk. De verbinding met je eigen hogere bewustzijn/innerlijke kracht wordt sterker. Ik ben ingewijd om Deeksha door te geven en ik gebruik mijn gave om energie zuiver te voelen. Het is, als u in de buurt van Groningen woont, ook mogelijk om langs te komen thuis of in een instelling waar u verblijft. 

Geboortehoroscoop om je levensdoel duidelijk te krijgen

Weet je nog niet precies wat je levensdoel of bestemming is? Het maken van een geboortehoroscoop met reading kost € 85. 

Paarden

In the home of vrije energie, heling en genezing vinden ook paarden rust, heling en genezing. Ik ontwikkelde een behandelwijze voor staart- en maneneczeem. Dit wordt ook wel zomereczeem genoemd. 

Paarden kunnen een trauma meedragen. Hiervoor is healing en klankheling erg geschikt. 

Dieren in nood

Voor mij is het een droom die ik graag werkelijkheid wil laten worden om na mijn verblijf in Egypte door te gaan met het helpen van dieren op de hele wereld die in nood verkeren. In Luxor in Egypte mocht ik 4 paarden redden die noodgedwongen in erbarmelijke omstandigheden waren terecht gekomen. Met enkele gegevens van het dier in nood ga ik voelen wat het aan liefde nodig heeft en wat iemand die betrokken is eventueel kan doen. 
Wat nodig is om te helpen zijn deze gegevens; waardoor lijdt het het dier ? Leeft  het dier in gevangenschap of in vrijheid?  Ook een dier wat bij iemand is die er niet meer voor kan zorgen is een dier in nood en dit dier is niet een dier wat klein gemaakt wordt, dus het leeft in vrijheid. 

Ik vraag  €40 van jou voor het behandelen op afstand van 1 dier.  Een eigenaar zal het bedrag niet (kunnen) betalen.  
Ook bij twijfel mag je contact met me opnemen via de mail. Mijn mailadres is nu  info@ellenjoling.nl.
ellen@vrijeenergiewijze.nl  werkt ook nog. 

Reactie plaatsen

Reacties

Marieke
een maand geleden

Ellen heeft 2 keer mijn dierbare kat Dolfje geholpen, en daarmee ook mij uit de zorgen. De eerste keer was toen zijn vacht langdurig rafelig werd om mij onduidelijke redenen. Ellen achterhaalde dat hij niet tegen orgaanvlees kan, wat in de zakjes eten verwerkt zit die hij kreeg. Sindsdien krijgt hij vers vlees i.p.v. die zakjes en is zijn vacht weer mooi.
De tweede keer, een paar jaar later, had hij een periode van korsten op zijn huid die maar niet overgingen, wat ik ook deed. Hij kreeg ook luizen. Kennelijk had hij weinig weerstand. Ellen stemde liefdevol af op Dolf en ontdekte dat hij sterk had gereageerd op een heftige emotionele uitbarsting van mij van een tijd terug, die door hem niet was begrepen. Hij had zodoende de stress niet kunnen verwerken wat invloed had op zijn weerstand. Ellen heeft aan hem uitgelegd hoe het zat waarna zijn conditie heel snel weer op niveau was. Fantastisch

Henriƫtte
een maand geleden

Onze poes was een week niet fit. Ze at slecht en gaf dagelijks over. Toen ze ook nogeens bloed opgaf werden we wel bezorgd . Ellen gaf haar een healing terwijl ze lag te slapen. Ze begon meteen te gapen en zich uit te strekken.
Aansluitend ging ze direct brokjes eten.
We waren heel erg blij dat onze poes hierna beter is .Intussen zijn we 2 weken verder en ze is topfit
Heel veel dank hiervoor Ellen.