Compenseren of componeren

Waar kies jij voor in een crisis? Druk je gevoelens van ongemak weg? Doe je je best tegen beter weten in? Of kies je voor ontwikkeling van je talenten, misschien wel omdat dit eindelijk mogelijk wordt? Durf je kansen te pakken? Durf je te componeren?

Formaat: 12 x 19

Pagina aantal: 68

ISBN: 978-3-99010-988-5

Moederloos maar niet moedeloos, een ommekeer

Moederloos maar niet moedeloos, een ommekeer: straalt hoop en liefde uit. Hoop op een betere en mooiere wereld, waarin we weer allemaal verbonden zijn. Verbonden met elkaar in contact met elkaar en verbonden via de geest. De gedichten heb ik ontvangen uit de lichtwereld in een donkere tijd, de eerste lockdown die ik meemaakte en waar ik gelijk een raar gevoel over kreeg.
Het was april 2020. Ik was geïnspireerd om te gaan schrijven.  Alle gedichten maakte ik onderweg, in de auto. Ik kan het me nu bijna niet voorstellen dat ik echt in de auto bleef zitten als ik in een dorpje aan kwam om een gedicht te maken. Het is onwerkelijk dat er bijna niemand buiten was en dat ik me schuldig voelde om eropuit te trekken.
Maar wat ben ik blij dat ik gegaan ben want het rondtoeren door een stil Groningen en het bezoeken van 50 hele oude kerkjes was een spirituele ervaring die diep is als de zee en schoon als een bergriviertje heel hoog in de bergen. Het leven is niet meer hetzelfde en zal niet meer zo worden als voor 2020. Met mijn korte gedichten hoop ik heling te geven daar waar gebrokenheid is. 

Adem diep in en adem diep uit en voel dat je leeft en dat je gedragen wordt door iets veel groters. 

Formaat: 13,5 x 21

Pagina aantal: 66

ISBN: 978-94-640-3846-0

De verhalen en de gedichten die worden gedeeld, zijn gewoon zielsverzorgend. 

Formaat: 13,5 x 21,5 cm

Aantal pagina's: 210

ISBN: 978-3-99107-947-7

PERSOONLIJKE REACTIES OP MIJN BOEKEN ZIJN WELKOM! MAIL DAN NAAR JOLINGELLEN@GMAIL.COM