De magische mobiel

Gepubliceerd op 14 december 2021 om 18:44

Soms ga ik een dag helemaal wat anders doen en dat is genieten. Dan zie ik zoveel als ik mijn focus op het ongewone leg, en er worden nieuwe verhalen gevonden vanuit het alledaagse gewone met dat wat ik ongewoon ben blijven vinden. Ik zag een jonge ruiter met een mobiel in de hand en het voelde wat verdrietig.
Een ruiter met mobiel in de hand is misschien zelfs al gewoon geworden omdat de smartphone een verlengde is geworden van de mens, maar de ervaring van verbondenheid met het paard en de omgeving gaat voor een deel verloren. Er zijn simpele manieren om magie te ervaren en juist is deze magie alleen maar aanwezig zonder een smartphone of mobiel.
Je kan verbinding maken met een andere dimensie  zoals de natuurvolken doen, als je geest helemaal vrij is en je je gedachten over wat je deed, gaat doen of nu doet zijn verdwenen omdat je contact hebt met de schoonheid om je heen. Al kijkend naar de bomen en het horen van de geluiden van de takken ben je één met iets veel groters wat magischer is dan al wat de mobiel kan. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.