Hoe ik 'omdraai'

Gepubliceerd op 7 december 2021 om 18:19

Hoe ik 'omdraai'.
In een kort gesprekje werd aan mij gevraagd wat ik deed. Ik antwoordde en vervolgens vroeg degene mij om mijn visitekaartje. Ik vroeg niet waarom en gaf een visitekaartje. Als ik goed had geluisterd had ik geweten dat de interesse toch wat minder groot was dan het leek...
En een paar dagen later had ik een mail. Of ik geïnteresseerd was in haar product. He? Ik gaf toch mijn kaartje omdat ze geïnteresseerd was in mijn werk? 

Ik 'draaide de situatie om' en stelde me voor dat ik in gesprek met een loodgieter (die ik niet nodig heb) heel geïnteresseerd ben in zijn werk. Ik vraag hem wat hij allemaal kan en doet en dan vraag ik zijn visitekaartje. Thuis gekomen stuur ik hem een mail en vertel wat ik allemaal voor hem kan doen. He?

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.