Oude pijn

Gepubliceerd op 18 november 2021 om 21:54

De transitie naar een nieuwe wereld    

We zitten in een transitie naar een nieuwe wereld. Het oude trekt weer heftig aan me en het lijkt moeilijk de oude jas uit te trekken en het bekende helemaal los te laten. De nieuwe maatregelen brengen weer zoveel oud zeer omhoog dat ik opnieuw voor actie kies. Mijn manier van actie voeren is schrijven en delen van informatie via mijn boeken, artikelen en sinds kort LinkedIn. De vorm die ik verkies is via gedichten of korte verhalen die raken en ook, die helend kunnen zijn. Moederloos maar niet moedeloos, schreef ik in de allereerste lockdown en de gedichten waren nog heel mild. Maar, anderhalve meter afstand van elkaar houden dat kon niet volgens mij, dat zou te pijnlijk zijn.
In december 2020 is de dichtbundel uitgekomen.

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.