Mijn kwetsbaarheid inzetten

Gepubliceerd op 27 augustus 2022 om 13:59

Eindelijk na maanden van stilte laat ik weer iets van me horen in de vorm van de blog. Ik heb gezocht, vond soms iets, verzette me tegen gaan werken als ervaringsdeskundige omdat ik dacht meer te kunnen, help asielzoekers of mensen die op straat leven met hele kleine dingetjes en het belangrijkste is hen zien, en zoek nog steeds naar werk. 
En nu ineens is er een inzicht dat ik zo sterk ben geworden dat ik met mijn kwetsbaarheid alles aankan als ik mezelf mag blijven. Het is niet moeilijk voor mij want ik heb zelf veel doorgemaakt en kan me inleven in de meeste problemen als het maar niet om luxe problemen gaat. Dat is nog wel eens lastig. 
Ik ben bijna gediplomeerd ervaringsdeskundige en luister op straat naar de verhalen... Wie zoekt er nog iemand? 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.